De nieuwste trend in horlogeland

Meshbands!

De solden zijn – helaas – afgelopen, mààr dat wil zeggen dat we ons weer helemaal kunnen focussen op de nieuwe trends voor de aankomende lente en zomer. Maar wat kan je zoal verwachten?

Wat betreft de colliers blijft de choker in combinatie met fijne kettinkjes populair. Ook voor de oorbellen kunnen we onze aanwinsten van afgelopen winter recycleren, want oorbellen op de oren zijn nog steeds hip. Deze worden wel meer en meer gedragen met kleine, minimalistische oorbelletjes – zéker wanneer je meer dan twee gaatjes hebt.

Maar wat is er dan echt nieuw? Wel, de milanese band voor horloges is weer helemaal terug van weggeweest. Cluse was hierin een voorloper, want zij hadden vorig seizoen al de milanese banden in hun collectie. Maar nu vind je deze meshbands o.a. ook in de collectie van Michael Kors, Dukudu, Skagen, Oozoo en IceWatch.

Deze milanese banden worden vaak gecombineerd met een hele rustige – witte of zwarte – wijzerplaat. Je vindt er hooguit een merknaam en een aantal lijntjes of bolletjes op om de cijfers uit te drukken. Dit zet het simplistische karakter van de horloge extra in de verf.

Om dezelfde reden worden deze horloges vaak kleur op kleur gekocht, d.w.z. een volledige gouden, zilveren, zwarte of rosé horloge. Al worden de metaalkleuren ook door elkaar gebruikt. Denk maar aan een rosékleurige wijzerplaat met een zilveren meshband. Dit is ook bijzonder mooi, en maakt het makkelijker combineerbaar met je andere juweeltjes.

De populariteit van deze trend is wel niet verwonderlijk. Deze meshbands passen immers perfect bij de simplistisch doch gedurfde stijl die op dit moment modeland overheerst. Draag deze horloges in combinatie met een paar leuke sneakers, een strakke lange jurk of een gewaagde salopet met een eenvoudig T-shirt, en je wordt zo de fashionqueen van al die zomerfeestjes!

Ben jij ook helemaal wild van deze trends? Kom gerust eens langs in onze winkel, dan kan je verschillende modelletjes passen!

Tot binnenkort,
Nanini